Onay tarihi

2020 YILI BİLGİSAYAR TEMİNİ

27/01/2020 TARİHLİ ZEYİLNAME

 

14/01/2020 tarihinde TÜRKSAT A.Ş. web sayfasında ilan edilen 2020 YILI BİLGİSAYAR TEMİNİ işine ait Teknik Şartname ve İdari Şartname’ de aşağıda belirtilen maddelerde değişiklik yapılmıştır.

TEKNİK ŞARTNAMENİN;

  • “7.2 İlave mal alımı veya iş artırımı birim fiyat teklif cetvelinde yer alan her biri kalem için aynı fiyattan sözleşme süresince yapılacaktır. Birim fiyat cetvelinde yer almayan mal veya işe ait artırımyapılamaz.”

ifadesinin

  • “7.2 İlave mal alımı veya iş artırımı birim fiyat teklif cetvelinde yer alan her biri kalem için aynı fiyattan sözleşme süresince yapılacaktır. Birim fiyat cetvelinde yer almayan mal veya işe ait artırım yapılamaz. Ancak, birim fiyat teklif cetvelinde yer alan ürünlerin sözleşme süresi içerisinde üretim ömrünün ( End of Life) olması halinde, Yüklenici üretim süresi dolan ürünün yerine üretimi yapılan yeni ürünü idareye onay için sunacaktır. İdare’nin onaylaması halinde Yüklenici teklif cetvelinde belirtilen üretim süresi dolan ürünün aynı fiyatı ile söz konusu yeni ürünü idareye vermeyi kabul eder.”

şeklinde değişmesine,

 

İDARİ ŞARTNAMENİN;

  • “MADDE 19. İstekliler tekliflerini Türk Lirası (TL) para birimi üzerinden vereceklerdir.”

ifadesinin

  • MADDE 19. İstekliler tekliflerini AMERİKAN DOLARI (USD) para birimi üzerinden vereceklerdir.

şeklinde değişmesine,