07 Eylül 2022
Genel

 

Farklı sektörlerdeki faaliyetleriyle, her geçen yıl iş hacmini büyüterek ilerleyen ve bu yıl 18.yılını kutlayan Türksat A.Ş.’nin bu büyüme serüvenine katkı sağlamak isteyen yeni iş arkadaşları arıyor ve şirketimize değer katacak yetkin personel kadromuzu genişletiyoruz.

Uydu hizmetleri, Kablo TV hizmetleri, e-devlet ve Bilişim hizmetleri ile birlikte şirketimizin idari birimleri de dahil birçok farklı pozisyonda personel alımına yönelik ilanlarımız “kariyer.turksat.com.tr” adresinde yayımlandı. İlanlarda, mesleki tecrübe aranan pozisyonların yer almasının yanı sıra çalışma hayatına yeni başlayan gençler için de iş fırsatları bulunuyor.

Uydu hizmetlerine yönelik Ar-Ge Tasarım Mühendisliğinden, Siber Güvenlik Zararlı Yazılım Analiz Uzmanına, Veri Tabanı Uzmanından, Kalite Yönetim Sistem Uzmanına kadar çok geniş bir alanda 68 farklı pozisyonda 150’nin üzerinde kişiye istihdam imkânı sağlayacak olan ilanlara ve başvuru koşullarına "https://kariyer.turksat.com.tr/ilan/site.aspx" linkinden kolayca ulaşılabiliyor. 

 

Son başvuru tarihi 30 Eylül 2022