13 Ağustos 2024
Genel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; Türksat Macunköy Yerleşkesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok'tan Türksat Kablo ve Türksat Veri Merkezi hizmetleri ile ilgili bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; Türksat Macunköy Yerleşkesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu'na Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok'un yanı sıra İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Çöllüoğlu ile ilgili direktörler eşlik etti. Türksat Kablo'nun operasyonel süreçleri ve Türksat Veri Merkezi hizmetleri ile ilgili bilgi alan Bakan Uraloğlu; tesislerin performansını, verimliliğini ve mevcut altyapısını yerinde değerlendirdi.

 

"Türksat Kablo, Ülkemizin Haberleşme Altyapısını Güçlendiriyor"


Bakan Uraloğlu; Türksat Kablo’nun Türkiye’nin haberleşme sürecinde kritik rolü olduğunu vurgulayarak, Türksat Kablo'nun sunduğu hizmetlerin kalitesinden memnuniyet duyduğunun altını çizdi. Uraloğlu, "Türksat Kablo, ülkemizin haberleşme altyapısını güçlendirme konusunda önemli bir misyona sahip. Burada yapılan çalışmaların ne denli kapsamlı ve ileri teknolojiye dayalı olduğunu bir kez daha görme fırsatı bulduk. Türksat Kablo ekibi, büyük bir özveriyle ülkemizi geleceğe taşımak için çalışıyor." dedi.